Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Μια νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου!

ένα έργο διαχρονικό και κλασσικό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ «ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ» ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ένας ήρωας κωμικός και συνάμα τραγικός, που θέλει να μεγαλώσει την περιουσία του κανονίζοντας πλούσιους γάμους για τα παιδιά του, είναι ο πρωταγωνιστής στο διαχρονικό έργο του Μολιέρου «ο Φιλάργυρος», τη νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου. Η παράσταση με δεκαμελές θίασο, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 17 Μαρτίου.

Ο κεντρικός ήρωας του έργου ζει με τον φόβο ότι θα του κλέψουν τα χρήματα και την περιουσία του ενώ ολόκληρη η πόλη ασχολείται μαζί του εξαιτίας του ναρκισσιστικού χαρακτήρα του και της κακίας του, την οποία βιώνει και η ίδια του η οικογένεια.

Ο πρωταγωνιστής καταστρώνει σχέδια για να «καλοπαντρέψει» τα παιδιά του με γόνους πλουσίων οικογενειών, αγνοώντας τις επιθυμίες τους. Όταν εκείνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του πατέρα τους, ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την οικογενειακή στέγη για να ζήσουν με τους αγαπημένους τους.

Κάποια στιγμή, όμως, που πατέρας και γιος έχουν σχέδια για την ίδια γυναίκα, τα πράγματα περιπλέκονται. Τα παιδιά παίρνουν τον έλεγχο των πεπρωμένων τους και, μπροστά στο αδιέξοδο, μια απρόσμενη αποκάλυψη θα έρθει για να δώσει μια λύση.

Οι παραστάσεις του «Φιλάργυρου» φιλοξενούνται στο Altera Pars (Μεγάλου Αλεξάνδρου 123), από την Κυριακή 17 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, στις 12 μ.μ.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, με δεκαμελές θίασο, απευθύνεται σε παιδιά άνω των 8 ετών. Την μουσική έχει επιμεληθεί ο Νίκος Δρογόσης και η οργάνωση της παραγωγής έχει γίνει από το Πολιτιστικό Πάρκο. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αθανασίου, Γιάννης Ζουμπάντης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ιωάννα Μερκουριάδου, Άγγελος Δελληκάρης, Γεωργία Σοφού.

Προαγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο http://www.politistikoparko.com/ αλλά και τηλεφωνικώς στο 210 3647200.

Μια νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου

Πληροφορίες - Κρατήσεις : 210 3647200  & 22990 42100 & VIVA.GR & politistikoparko.com

Τιμές εισιτηρίων

  • Ατομικό Εισιτήριο

    12€
    Η τιμή ισχύει κατά άτομο 

Πληροφορίες - Επικοινωνία

  • Altera Pars Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Αθήνα
  • Τηλ: 2103647200
  • Info@politistikoparko.com
TOP