Ο Κατακλυσμός

Απο τον Νοέμβριο 2019 στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ Καλή Επιτυχία!!!

Μετά την επιτυχία του μουσικού παιδικού θεατρικού έργου «Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού», το Πολιτιστικό Πάρκο οργάνωσε μια νέα θεατρική μουσικό - χορευτική παράσταση για την επόμενη περίοδο, με το ευρέως γνωστό θέμα του Κατακλυσμού.

Το νέο έργο βασίζεται στην ίδια ομάδα. Κείμενο και στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Λέντζος, σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος και χορογραφεί ή Άνουσκα Οικονόμου. Στην ομάδα προστέθηκε και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος με την πρωτότυπη μουσική του. Το έργο θα παρουσιαστεί στο θέατρο Γκλόρια στις 24 Νοεμβρίου του 2019 και θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 3:30 μ.μ. για όλη τη θεατρική σεζόν.

Ο Κατακλυσμός είναι ένα θέμα πάρα πολύ γνωστό σε μικρούς και μεγάλους. Ο Δημήτρης Λέντζος όμως ανέλαβε να γράψει το έργο από την πλευρά των ζώων. Ο Νώε λαμβάνει μια νέα εντολή, για έναν νέο κατακλυσμό, και αναθέτει στην Αλεπού να φτιάξει τη λίστα των θηλαστικών, στο Φίδι των ερπετών, στην Πυγολαμπίδα των εντόμων και… στην Κότα των πτηνών, που θα επιβιβαστούν στην κιβωτό.

Θα είναι όμως η λίστα πλήρης; Κάθε ζώο έχει τον φίλο του, τον ανταγωνιστή του αλλά και την τροφή του. Τι είδους λίστα θα παραδώσει; Η κουκουβάγια με τη σοφία της αναλαμβάνει να οργανώσει και να φροντίσει τα ζώα για να επιζήσουν στο νέο κόσμο. Ποιος όμως ευθύνεται για τους κατακλυσμούς; Τα ζώα;

Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Σάνη- Στέλλα Μαλαγαρδή, Βλοτίνα Νουλέλλη, Ζέτα Ξαφάκη.

Σκηνικά-Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

Πληροφορίες για την παράσταση στην Λιάνα Γαβριήλ (M:festival@politistikoparko.com / Τ: 210.36.47.200)

Κάντε Click εδώ για να δείτε

Ημερομηνίες και Ώρες Παραστάσεων

 

TOP